Феновете на Левски, без значение от коя фракция са, не взимат нито една стотинка от клуба. Това обяви Димитър Байлов, говорител на обединените фенклубове на „сините". Той също така увери, че инцидентът с Ивайло Петев не е бил планиран, а спонтанно решение, плод на емоцията. Ето какво каза още Байлов.

„Най-дискутираното събитие за последните дни, поради което сме се събрали тук, е постъпката на нашите фенове при представянето на Петев. Изписаха са тонове мастило, версии, сценарии, платени, неплатени фенове, ЦРУ, КГБ, НАСА, всички организации бяха замесени.

За да е ясно - решението беше абсолютно спонтанно, и това е видимо. Това не е нищо планирано, никой не е изпращан от някой друг, за да се случи това нещо. Много негативи и много позитиви се изписаха. Нашата позиция остава непроменена - човек, проявил пристрастия към Вечния враг, няма място в Левски. Това е. Нашата постъпка, за да е ясно на всички, меко казано е невъзпитана, окей. Ние си понесохме нужните упреци за всичко това нещо, на тази тема повече няма какво да говорим. Петев се оказа в неподходящия момент на неподходящото място.

Ще подкрепяме безрезервно Левски, затова съществуваме. Не отива на такива отговорни хора (бел.ред. визира Наско Сираков) да се опитват да всяват все повече и повече напрежение, да намекват някакви неща, но всъщност да не ги казват в прав текст. Всяват напрежение в много неподходящ момент. Хиляди фенове на Левски са станали фенове на Левски заради Наско Сираков, но не му отива да внася напрежени в този момент. Ние (феновете) сме Левски, а кои са те, ще го решим ние!

И още нещо - платени фенове в Левски няма. Инцидентът беше спонтанен, плод на емоция. Платените фенове са в Разград и на други места. Само ще ви кажа, че преди известно време видях Калоян Стоянов (Цимбика) на стадиона в Разград със зелено шалче. Това фен на Левски никога не може да го направи".