Станаха ясни съперниците в първия сблъсък от програмата на седмата поредна бойна гала вечер, организирана от най-успешната ММА-организация в последните две години - TWINS MMA.

Грандиозното шоу ще се проведе на 02.10 в традиционната вече за серията надпревари зала "Христо Ботев".

На ринга в столицата един срещу друг ще се изправят Бранко Бабанчев и Сурен Мелконян - Мишо. Битката е в категория до 84 килограма.

Ето и подробностите за двамата бойци:

Бранко Бабанчев е състезател по ММА и самбо, висок 180 см, тежи 84кг. Редовен участник и медалист от държавните първенства по бойно самбо. На профи ММА ринга има 4 мача. След последния си мач в смесените бойни изкуства записа и две срещи на профи-боксови гали и постигна две победи. Предпочита да събаря опонента си и да търси предимството си на земя. Има две участия на ТWINS ММА - в категория до 84кг и до 77кг. Подготовката си провежда при Емил Казаков, също така прави лагери с националните отбори по кикбокс и киокушин карате.

Сурен Мелконян "Мишо" е с бойно тегло от 84 кг. и ръст 182см. Многократен шампион по класическа борба, 3-ти на Европейско първенство за кадети. Убеден е, че класическата борба ще му помогне за предстоящата схватка и ще разчита на амплитудни хвърляния. В тази среща двамата противници си имат лична "закачка" и това ще един от най-кървавите сблъсъци на вечерта.

Очаквайте всички подробности по темата и всеки следващ потвърден сблъсък в Topsport.bg!

Защо от TWINS MMA изместиха първоначалната дата на състезанието от 01.10 на 02.10 си припомнете ТУК!