Първенствата в двете четвърти дивизии в София-град, съобщи за БТА председателят на Градския съвет на БФС Николай Добрев. Той уточни, в Южната софийска група засега са включени 13 отбора, а в Северната 10 и до последно се очаква потвърждение за още един клуб.

Заявка от Локомотив (София) или нов клуб с това име за момента не е подавана, но въпреки че крайният срок е изтекъл, от Градския съвет имат готовност и вариант технически да ги добавят в първенството. Жребият за двете първенства ще се тегли утре в 11.00 часа в Градския съвет на БФС.

Локомотив (София) не се яви вчера за мача си с Пирин (Гоце Делчев) от 2-ия кръг в Югозападната В група, а отказването на тима е все по-актуално.

"Разбира се, Локомотив (София) не е какъв и да е клуб. Просто трябва да изпратят някои наложителни документи, а след това да довършат регистрацията. Те ще бъдат включени в А градска група-София, ако се откажат от трета дивизия и имат желание да играят при нас", каза още Николай Добрев.

Състав на двете групи в София-град:

Северна група: Банкя, Вихър (Требич), Въстаник (Войняговци), Кремиковци, Изтребител (Иваняне), Левски (Чепинци), Сокол (Негован), Сокол (Бенковски), София-Спорт, Надежда (Доброславци) и под въпрос е участието на Спартак (Подгумер).

Южна група: Септември (София)-2, Витоша (Бистрица)-2, Владая, Царско село (София), Легия (Лозен), Урвич (Панчарево), Урвич (Пасарел), Академик 1947 (София), Железница, Люлин (София), БМ Спорт (София), Орловец (Кокаляне), Левски-Раковски (София).