Отборът на Манчестър Юнайтед победи гостуващия Динамо (Киев) в среща от Шампионската лига.

Англичаните открих в 31-ата минута, когато Жерар Пике се оказа най-съобразителен при едно разбъркване пред вратата на Динамо. До края на срещата "червените дяволи" нямаха проблеми и с 3 гола на Тевес, Рууни и Кристиано Роналдо окончателно довърши гостите.

С тази победа Манчестър вече се класира за следващата фаза, тъй като е на 5 точки от втория Рома и на 8 пред Спортинг преди последните два мача.

В другата среща Рома и Спортинг трябваше да определят, кой ще прави компания на Юнайтед в следващата фаза на турнира. Касети откри още в 6-ата минута за "вълците", но с два гола на Лиедсон в 25-ата и 64-ата обърна резултата.

В последната минута в отчаян опит за нещо повече в срещата Давид Писаро стреля силно към вратата на португалците. Топката се отби в главата на Андерсон Полга и влетя в мрежата на Стойкович за крайното 2:2 за ужас на всички португалски фенове по трибуните.

Така Спортинг пропусна възможността да се изравни по точки с Рома, докато италианците вече гледат по-спокойно на класирането си напред в надпреварата.

В следващия кръг Ман. Юнайтед - Спортинг и Динамо (К.) - Рома.