Мнения на двамата старши треньори след първата среща от първия кръг на турнира за купата на УЕФА между Литекс и Хамбургер, завършила с победа за германците с 1:0:

Ферарио Спасов (Литекс): "Колбектива грешка в защитата доведе до гола в нашата врата. Иначе мисля, че направихме добра игра. Не е тайна за никого, че ни очаква много тежък реванш. Там ще играем по същия начин. Днес се опитахме да неутрализираме силните страни на Хамбургер, доколкото са ни възможностите. Смятам, че липсата на кураж и опит ни попречиха да постигнем по-добър резултат.

При спорните ситуациите в наказателното поле на гостите (б.а. нарушения в наказателното поле срещу Роберт Попов в 61-ата минута и срещу Том в 81-ата минута) правото винаги е страната на по-силните, а сега каквото и да коментираме, то ще остане само за историята.

Доволен съм от играчите като цяло. Няма да давам персонални оценки. Не мога да приема упреците срещу Бибишков, който игра добре срещу Матайсен и Райнхард.

Хууб Стевенс (Хамбургер): "Постигнахме много добър резултат на чужд терен. Създадохме 3-4 чисти голови възможности, което за мач от турнира на УЕФА е много и сме доволни от един прекрасен резултат.

Още не може да се каже, че сме крайни победители, защото сме на полувремето. Поздравявам домакините, които са компактен и подреден отбор.