Напрежение има в лагера на Беласица преди днешното им гостуване на Локо (Сф). Гостите от Петрич са притеснени от скромния точков актив на отбора, който след осем кръга заема 13-о място със седем точки.

"Очаква ни тежък двубой срещу силен съперник, но знаем как да им се противопоставим. В противен случай ще затънем още повече. Само дано главният съдия Ангел Бекяров свири добре. Знаете, че напоследък доста тимове скачат срещу реферите след мачовете им с Локо (Сф)", заявиха от лагера на "комитите".

Французинът Жоел Кики се завърна в Петрич, след като бе на петдневни проби в Украйна и ще попадне в групата. Очаква се Георги Петров, чието възстановяване върви добре, да заеме мястото си в халфовата линия.

Македонецът Горан Пройков е в родината си и няма да може да вземе участие в срещата. Под въпрос продължава да бъде бразилецът Бето, тъй като до късно снощи в клуба очакваха да пристигне жълтата му карта.

Стандартната премия от 500 лева за домакинство ще приберат футболистите на Локо (Сф), ако успеят да вземат трите точки. Стефан Грозданов няма проблеми със състава с изключение на трайно контузения Виктор Шпишич.

Много е вероятно Христо Коилов отново да остане на резервната скамейка, а Иван Иванов пак да е титуляр. Напоследък наставникът на столичните "железничари" не дава много шанс за изява на ветерана.