Нападателят на Валенсия- Алваро Негредо е готов да дебютира за отбора, след като е напълно възстановен от контузията си и от няколко дни тренира нормално с новия си тим.

Както е известно той пристигна под наем на „Местая" в самия край на трансферния период, но нямаше възможност досега да играе, тъй като се възстановяваше от счупена костица на крака.

Травмата бе получена в края на юли, така че напълно според очакванията, 3 месеца по-късно Негредо е на линия и ще може да запише първите си минути срещу Елче през уикенда, макар че е малко вероятно да бъде титуляр.

Пако Алкасер и Родриго Морено се справят отлично в нападението на Прилепите, които регистрираха първото си поражение за кампанията в предишния кръг срещу Депортиво.

29-годишният футболист обаче може да бъде много полезен със своя опит, а и ще иска да спечели феновете на своята страна, след като по време на представянето си отказа да целуне клубната емблема и бе освиркан от част от тях.

Миналия сезон Негредо вкара 23 гола за Ман Сити във всички турнири, но не успя да се разпише в последните 16 срещи, в които участва.