Става все по-малко вероятно ЦСКА да получи лиценз на 31 май. "Червените" така и не се разплатиха с Локомотив (Пловдив) и Чавдар. Сега се появи нов проблем.

Бившият футболист на ЦСКА Сендрино Мисиджан ще пусне жалба в УЕФА и ще поиска отнемане лиценза на "армейците", разбра Topsport.bg. Александър Томов и компания му дължат над 10 000 евро от Нова година насам и са пропуснали да му платят. Мисиджан няма нищо по сметката си и дори не е потърсен от Лупи или Александър Тодоров. Той е футболист и задължението към него подлежи на плащане до 31.03.2015 година, което беше вчера.

Сендрино е категоричен, че пуска жалба директно в УЕФА. Неговият адвокат работи за холандския гранд Фейенорд, така че на ЦСКА няма да им бъде никак леко и в тази битка.

Въпросната сума фигурира в споразумение между Мисиджан и клуба, подписано в началото на годината, когато той скъса договора си по взаимно съгласие. Парите са от забавени месечни възнаграждения.

Любопитното е, че бранителят бе първият привлечен играч в лятната селекция на „червените" от Стойчо Младенов и стана първи ненужен през зимната пауза.