Националният селекционер Лотар Матеус ще води България още две години. Това обяви президентът на БФС Борислав Михайлов при завръщането си от Минск, където вчера „трикольорите" паднаха с 0:1 от Беларус в контрола.

„Казах ви, че ще има новини след като се приберем. Матеус остава селекционер за още две години. Предстои официално да подпишем договор", разкри Михайлов на Летище София.

Боби коментира и вчерашното фиаско срещу бившата съветска република, като призна, че е обезпокоен, но в същото време изрази увереност, че представянето ни срещу Англия ще е на много по-високо ниво.

„Много съм разочарован. Някои от играчите са в лоша форма, сменили са клубовете си. Мотивацията срещу Англия ще е различна. Ще изглеждане по друг начин", заяви Боби.

„Не съм говорил с футболистите, това е работа на треньора. Начина на игра и моментното състояние на повечето играчи ме притеснява. По принцип тези, които играят в България, не са готови през август. Тези от Литекс и някои от ЦСКА са по-готови от останалите."

„Аз съм играл 102 мача за България и във всеки от тях съм настръхвал. Питайте ги тях, защо не настръхват така. Звучи тъжно, но е истина", завърши Михайлов.