Бившият ръководител на ЦСКА Стефан Орманджиев смята, че армей­ците са играли добре срещу Черно море във Варна и само малшансът е попречил на отбора да си тръгне с трите точки от стадион „Ти­ча". Пред „Тема Спорт" ексреферът сподели, че над червените тегне прокоба, когато гостуват на моряци­те, и все нещо пречи на ЦСКА, за да побеждава във Варна.

„ЦСКА загуби две точки във Варна заради една грешка на вратаря, иначе армейци­те доминираха през цялото време. Но поначало отборът трудно печели на този ста­дион, там винаги се случва нещо, което попречва на ЦСКА да триумфира, сякаш някаква прокоба тегне над отбора. Може би съдбата, така е решила - без червена победа на „Тича" дори когато отборът играе добре. Все не­що се случва, а вчера (б.р. - в събота) това бе грешката на Дивиш, която е необясни ма. Веднъж на сто пъти ще се случи. Да, този вратар сбърка и в предишния кръг срещу Локомотив Пловдив, явно играе трудно с крака", сподели Орманджиев.

„Червените бяха по-доб­рият отбор, но нека не заб­равяме, че на стадион „Тича" не може да се играе футбол. Топката отскача странно от терена, това го видяхме дори и при гола на домакини­те, когато кълбото трябваше да излезе в аут, но влезе в мрежата на Дивиш. Не мога обаче да виня играчите на ЦСКА за равенството. Момчетата се раздадоха, играха добре, особено Вальо Илиев, който бе и с контузия. ЦСКА играе футбол, който не мо­же да се практикува във Вар­на. Армейците обичат да свалят топката на земята, Стойчо Младенов е наложил красив стил на игра. А имаше моменти в мача на "Тича", когато топката с минути не падаше на земята. На то­ва игрище просто е истин ски мъка да се играе хубав футбол", сподели бившият шеф на армейците.

Той коментира и развоя на А група до момента, като сложи ЦСКА в битката за титлата, но не смята чер­вените за фаворит за първо­то място

„Лудогорец изглежда като сигурен шампион, но Литекс може да се намеси в борбата за титлата, защото в Ловеч разполагат с много добри футболисти, а и отбор. ЦСКА е веднага след тези два тима и в най-лошия случай го виждам на трета позиция. Много приятно впечатление този сезон обаче прави Бе­рое и ще бъде много любопи­тно как ще се развие мачът след два кръга в Стара Заго­ра между зелено-белите и ЦСКА. Петицата се допълва от Ботев Пловдив, където Велислав Вуцов успя за много кратко време да изгради со­лиден отбор от млади мом­чета. Приятно съм изнена­дан от канарчетата и колко­то повече силни отбори има в България, толкова по-добре за всички нас. Левски не го виждам как ще се намеси в борбата за първите места предвид многото проблеми, които има клубът, най-вече със селекцията", смята Ор­манджиев.