Петър Хубчев коментира класирането на неговия Берое на 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

Старозагорци надвиха състава на Светкавица с 4:0.

„Мачът бе сериозно изигран от отбора ни, въпреки че противникът е от „В" група. Подходихме сериозно, но имаше и много грешки. Играха хора, които досега по-рядко взимаха участие в мачовете за първенството, но като цяло мисля, че отборът подходи доста отговорно към мача. И така трябва да бъде", сподели първите си впечатления Хубчев, цитиран от beroe.bg.

На въпрос дали наставникът е доволен от показаното от именно тези футболисти, Хубчев отговори така: „Някои отдавна не бяха играли и не съм доволен, но имаше и други, които се стараеха докрай".

Дали отборът ще бъде възстановен за предстоящия двубой с Монтана в идната неделя, старши треньорът коментира: „Наистина и пътуването е малко по-дълго, но затова сме професионалисти. Няма да има проблем в това отношение или поне не трябва да се оправдаваме с това нещо".

За състоянието на контузилия се в края на срещата Венелин Филипов наставникът сподели: „Това е единственият проблем, който имаме след този мач тук. Той има някакви болки в адуктора, доколкото разбрах, но дано не са сериозни".