Локомотив София се класира за четвъртфинал в турнира за Купата на България. Това стана факт, след като победи и във втория мач Ботев Гълъбова, този път с 5:1. Така „железничарите" продължават напред с общ резултат 9:2.

Столичани не срещнаха затруднения в реванша, който започна с гол за тях още в 30-ата минута. При първата атака в мача, Влади Романов напредна отляво и пусна топката към Александър Манолов, който от 5-6 метра я прати във вратата на Ботев.

В 18-ата минута равенството бе възстановено. От пряк свободен удар диагонално Иван Тошев стреля в десния ъгъл на вратата на Локомотив, вратарят Галев докосна топката, но тя влетя в мрежата му.

„Железничарите" възстановиха аванса си в 32-ата минута след гол на Даниел Васев. В 74-ата минута Локомотив стигна до трети гол. Даниел Генов бе точен с удар от границата на наказателното поле. 5 минути по-късно Генов реализира и втори гол след центриране на Румен Трифонов. В добавеното време на мача Генов оформи своя хеттрик след асистенция на Йордан Тодоров, а с това и крайното 5:1.