Бившият президент на ЦСКА Валентин Михов коментира пред Sportonline.bg бурните събития в червения клуб, както и новите треньори в отбора.

„Уважавам всеки треньор на ЦСКА. И Стойчо Младенов, и сега Галин Иванов, и Владо Манчев. Това са истински цесекари, които милеят за отбора. Но и (Фабио) Капело да дойде начело на ЦСКА, ако няма финансова стабилност нищо значимо не може да се постигне. Ще продължава да се работи в обстановка на напрежение и на парче",  коментира Валентин Михов.

„Аз не мога да проумея елементарни неща, които стават в клуба. Как така някои хора ще искат да си дават парите и няма да са проверили абсолютно всички документи", разсъждава Валентин Михов.

„Няма лошо и трето лице  извън Томов, Инджов и Манджуков, да поеме ЦСКА. Стига, разбира се, да е богат спонсор, който да осигури спокойствие. Който и да е начело на отбора трябва да има спокойствие. Без значение дали ще се казва Александър Томов или клубът ще се ръководи от Инджов и Манджуков. ЦСКА ще си върне силата и славата само при финансово спокойствие", смята Валентин Михов.