Баскетболен клуб Левски продължава борбата за оцеляване. Клубът предложи още един начин на „сините“ фенове да помогнат на каузата. Поредната инициатива от страна на Левски е специалната тениска, направена съвместно с производителя на екипировката на тима - Joma.

Събраните средства от продажбата ще отидат в касите на "сините", за да може да помогнат за спасяването на 18-кратния първенец на България, който през миналия сезон спечели исторически требъл и донесе много радост на „синята“ общност за 100-годишния юбилей. Поръчки се приемат на help@levskibasket.com или във Facebook страницата на клуба - Basketball club Levski.

Продажбата на билети и абонаментни карти за срещите на отбора също вървят добре, и спомагат много за съществуването на тима. Бройката на продадените сезонни пропуски вече гони 100. те могат да бъдат закупени в офиса в зала „Универсиада“, Национален клуб на привържениците на Левски, Бул. „Тодор Александров“ 23, Стадион „Георги Аспарухов“, ул. „Тодорини кукли“ 47, и офиса на Тръст „Синя България“.