Лудогорец записа престижна победа над Спартак (Москва). Българският шампион се наложи с 3:2 след като изоставаше в резултата при 2:1. „Орлите" получиха два червени картона в края на първата част, когато Козмин Моци и Светослав Дяков бяха изгонени, но това не се отрази на тима, тъй като на тяхно място влязоха Витиня и Анисе. Головете за Лудогорец вкараха Абало, а бившият играч на ЦСКА Жоао Карлос си наниза автогол. Победното попадение бе дело на Кишада в самия край на мача.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ МАЧА ПО МИНУТИ:

1' НАЧАЛО НА МАЧА!

4' Марселиньо навлезе в наказателното поле и стреля. Вратарят Ребров отби, а топката кацна върху напречната греда.

12' ГОЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! Безяк подаде на Кайсара, той изведе Дани Абало сам срещу Ребров, а испанецът отблизо се разписа за 1:0!

32' СПАРТАК ИЗРАВНИ! Шелстрьом стреля опасно, а Владо Стоянов изби в Куинси, който засече за 1:1.

43' ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ ЗА ДЯКОВ И МОЦИ! Шелстрьом и Козмин Моци се спречкаха. В крайна сметка Хурадо от Спартак получи жълт картон в спречкването, а капитанът на българите и румънецът бяха изгонени директно. Лудогорец обаче ще продължи да играе с 11 души, като вместо изгонените на терена се появиха Витиня и Абел Анисе.

45' КРАЙ НА ПОЛУВРЕМЕТО!

46' НАЧАЛО НА ВТОРАТА ЧАСТ!

47' 2:1 ЗА СПАРТАК МОСКВА! Мишо Александров не успя да избие една топка и тя попадна в  Комбаров, който отбеляза отблизо за 1:2

64'  ГОЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ - 2:2! Бившият играч на ЦСКА Жоао Карлос си бележи автогол, след като засече центриране на Минев.

86' 3:2 ЗА ЛУДОГОРЕЦ! Кишада отправи прецизен изстрел от границата на наказателното поле.

90' КРАЙ НА МАЧА!