Снощи се изиграха поредните срещи от втория предварителен кръг в Шампионската лига.

Легия (Варшава) беше на косъм от огромна издънка. В домакинството си на непретенциозния ирландски Сейнт Патрикс първенецът на Полша губеше с 0:1 до последните минути, но с гол в добавеното време на Мирослав Радович се добра до равенството.

Легия беше по-добрият отбор и създаде една дузина положения пред вратата на гостите, но и те не пропускаха да контраатакуват. Така се стигна до 38-ата минута, когато Йън Бърмингъм подаде на Кристи Фейгън и той откри резултата. Шокирани от неочаквания развой, футболистите на Легия допуснаха много грешки след почивката, но хаотичният им натиск все пак доведе до изравнителното попадение на Радович в първата минута на добавеното време.

Шампионът на Швеция Малмьо изигра слаб мач и не успя да победи гостуващия Вентспилс в първа среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Скандинавците бяха абсолютен фаворит, но направиха доста пропуски, най-вече чрез Амин Назари и Емил Форсберг. Гостите от Латвия се защитаваха хладнокръвно и в крайна сметка постигнаха добър резултат преди реванша следващата седмица.

Казахстанският Актобе победи като гост Динамо Тбилиси с минималното 1:0. Победното попадение падна в 51-ата минута чрез Неко.

Румънският Стяуа взе преднина преди реванша със Стрьомсгодсет с 1:0. Победното попадение за румънците в Норвегия реализира Габриел Янчу в 49-ата минута.