Рекламният експерт г-н Красен Кралев коментира класирането на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига. Ето какво сподели той пред колегите от в. „7 дни спорт":

„Класирането на Лудогорец е от изключително значение за целия български футбол. Защото показваме, че в България, въпреки тежката икономическа криза, може да се работи адекватно. Имаме специалисти, които са налучкали правилната вакса. Отборът играе много силно. Разбирам, че всички са в еуфория и не само заради силната игра, а и заради изключително драматичния начин, по който Лудогорец се класира в групите.

Едни от най-големите отбори в света ще дойдат да играят в България, което ще предизвика интерес не само у феновете, но и в много телевизии. Интересът към Лудогорец и Шампионската лига би трябвало да е по-голям, би трябвало клиентите да бъдат много по-активни. В момента Лудогорец замества една голяма празнина в българския спортен живот, тъй като от години нямаме успешен национален отбор. Виждаме, че въпреки настроенията в част от агитките на Левски и ЦСКА, феновете се обединяват около това, което харесват в отбора от Разград. Благодарение на свършеното там имаме европейски отбор, който с игрите си, с класиранията си компенсира неудачите на националния състав. В момента благодарение на Лудогорец имаме, първо, далеч по-голям интерес към футбола и, второ, обстановката е по-позитивна.

От комерсиална гледна точка категорично очаквам да има повишен интерес от страна на рекламодателите за мачовете на Лудогорец от групите на Шампионската лига. Въпреки изключително свития рекламен пазар огромната аудитория, която ще наблюдава мачовете ще бъде доста примамлива за всички активни кампании в това време. И от тази гледна точка това си е престиж, че отборът е на това равнище и ще го споменават позитивно. Виждаме какво се случи след мача. Фантастичните прояви на Моци го направиха известен в цял свят, но този свят говори с позитиви и за България. Това е важно, не е за подценяване. В рекламния пазар е от ключово значение стоката ти да се рекламира от нещо, което излъчва позитивизъм и оптимизъм. Каквото е днес Лудогорец".