Босът на Славия-Венцеслав Стефанов отправи поредната си доза нападки по адрес на столичния Левски. Култовият управник смята, че „сините" се радват на изключителен комфорт, сравнявайки положението им с филия, която от двете страни е намазана с черен хайвер.

Чичо Венци се подигра с един от акционерите в Левски-адвокат Александър Ангелов, който според него е „поредният бушон". Стефанов е убеден, че има политически инвестиции във вековния клуб. Ето какво сподели той пред колегите от БТВ.

„Иво Тонев аз го уважавам, той ми е приятел. Виждам как като Матросов той застава пред амбразурата и казва "Аз съм! Други няма!". Може би е прав, така трябва. Трявба да държи инкяр момчето, защото като си намазал филията с хайвер от двете страни, ти си длъжен да я пазиш".

„Ако не успее, той ще последва съдбата на нас, Локо (Пд), Монтана, Пирин...При тях е добре, от двете страни черен хайвер, сега е сладка работата. Аз не знам, кои са хората зад Иво Тонев. Той плахо каза „Аз съм единият!". Абе, не ми говорете за адвокат Ангелов (друг от акционерите в Левски), все едно си говориме за задгробния живот! Какъв адвокат, какви пет лева!? Поредният бушон! Убеден съм, че има политически инвестиции в Левски. Не ангажирам никой с моето мнение".