Със скандал започна пресконференция на съпругата на Николай Банев - Евгения вчера. Повечето спортни журналисти не бяха допуснати в залата за пресконференции в Стара Загора.

"Ние сме излезли от управлението на Берое", заяви Евгения Банева. "Новият собственик на отбора има представител. Зад офшорките навсякъде по света стои някой, който иска да бъде скрит. Ние бяхме изгонени от стадиона, след като 4 години инвестирахме в отбора и от "Б" група той успешно се качи в елита, заяви Банева.

Тя оцени спонсорството на бизнесмените от "Лидер" през последния месец като нещо много хубаво и изрази надежда това да не бъде само предизборен акт. Г-жа Банева ще съдейства за среща между представителите на "Лидер" и общинския съвет в Стара Загора и новия собственик на контролния пакет акции на ПФК "Берое" - панамското акционерно дружество "Трифан Гизелъпъмънт".

"Поемам да свържем тези хора с новия собственик и те да разговарят за придобиване на акциите. Това ще стане още утре (б.р - днес)", заяви съпругата на бившия бос на "зелените".