"Фенките на ЦСКА най-красиви на света", гласи един рефрен на Сектор "Г". Няма как да не повярвате в това, след като се запознаете с една от тях. Topsport.bg ви представя част от последната професионална фотосесия на ослепителната Антония Петрова. Не се бъркайте, не става въпрос за "Мис България 2009", просто съвпадение на имената. Русият ангел на ЦСКА обаче нищо чудно един ден да надмине успехите на своята съименничка.

Нашата Антония не крие симпатиите си към 31-кратния шампион на България. Тя вдъхновява "червените" преди Вечното дерби с Левски. Искрено се надява в събота победата пак да е за "армейците", дори и не с категоричното 3:0 от първия сблъсък между двата ни гранда този сезон. Как Бадема и компания да не вкарат (гол) поне веднъж на Левски, когато знаят, че зад тях в Северната трибуна стоят такива фенки?!

Г-ца Петрова е от култовия софийски квартал Люлин, а от чуждестранните отбори симпатизира на Барселона. Зад гърба си има няколко професионални фотосесии и ревюта, снимала е и в музикални клипове. Антония разбива на пух и прах твърдението, че скромността краси човека. Определено не е от най-скромните, но снимките й спират дъха. Убедете се сами в това...