Бившият защитник на Локомотив (Пловдив) Юнес Бенжелюн се появи в Сандански, където наблюдава контролата между Хасково и Локо София, и обясни, че се намира на почивка. Бенжелюн в момента е свободен агент, но не даде конкретен отговор дали има предложение от български отбор, да се завърне в страната.

Майката на Бенжелюн е агент, и работи с българските отбори, сред които и Левски, докато той игра в България. Може ли тя да доведе нов нападател при "сините"? Ето отговорът на Юнес пред колегите от "Дарик":

"Последният голям нападател в България беше Гара Дембеле. Не е лесно да се намери друг такъв. Той беше уникален футболист, с уникален характер. Но те знаят номера на майка ми, нали?! Ако имат нужда от добър футболист, могат да й се обадят.

Ако говорим сериозно - всеки отбор си търси нападатели. В Индия имаше много добри футболисти, нападатели, там има и футболисти от Бразилия, Португалия, Франция.

Извинявам се, но тук в България, не знаете как се търсят футболисти. Мениджъри има отвсякъде, които обаче само гледат парите".