Мароканската федерация сътвори уникален гаф с новото попълнение на Левски Шахиб Бензукан. Чиновниците от африканската футболна централа пратиха бранителя в... ЦСКА. От родната му федерация са изпратили повиквателната за националния отбор на африканците на факса на "армейците".

В Борисовата градина останали доста стреснати, когато пристигнало писмото. То е било адресирано до президента на ЦСКА и в него се умолява Бензукан да бъде пуснат в периода от 19 до 23 август, за да играе за олимпийския тим на Мароко, на който Шахиб е капитан. На 22 август те имат квалификация за игрите в Пекин'08 срещу Гвинея.

Факсът, изпратен от мароканската федерация, комично завършва с пожелания към "червените" за много успехи и ползотворна работа между двете страни. В родината на Бензукан са решили, че той е преминал в ЦСКА, а не в Левски. От своя страна от „Армията" се надяват, че служителят, който е пуснал факса, вече се е усетил, че е сбъркал и ще поправи по най-бързия начин гафа, като изпрати повиквателната на правилния адрес.

От ЦСКА вече са уведомили колегите си от "Герена" за случилото се и че трябва да освободят Бензукан в средата на август за срещите на националния отбор на Мароко.