„Това е трудно място за игра. Радвам се, че вкарахме бърз първи гол и после продължихме да бележим. Това беше планът ни. Да дойдем, да вкараме рано и така да решим мача. Това заяви нападателят Вилян Бижев, който вкара първия си официален гол с екипа на Черно море, след като през зимата пристигна на „Тича”.

„Ние винаги се стремим да не подценяваме никого. Не знам каква бе разликата между Варна и тук, хубавото е, че победихме. Досега чаках своя шанс. Продължавам да тренирам здраво и затова искам да благодаря на медицинския щаб на Черно море, защото те ни помагат много да останем във форма”, каза 22-годишният стрелец, който бе голмайстор на „моряците” в зимните контроли, а после бе помолен да разкаже нещо за себе си: „Първо аз съм роден съм в София, нищо че пише обратното. Просто, когато бях на 5 години семейството ми се премести в Калифорния и до ден днешен живее там. Не знам как се получиха нещата, може за някои да е смешно, за други да е знак от Бог, но сега пак съм в България.”

„От малък играех в училищните отбори в САЩ, после прекарах 3 години в един клуб от Калифорния. Запознах се с един агент и той ме прати на проби. Сред отборите бе и Ливърпул. Аз имах различни опции, но офертата на този клуб бе най-добра и затова реших да отида там. Още повече, че това бе Ливърпул. Аз подкрепям този отбор в Англия, иначе симпатизирам на Барселона.”