Проблемът с елхата на Григор Димитров и Мария Шарапова вече е решен. Новината изтече в социалните мрежи. Коледното дръвче в дома на Маша грейна с червени топки и бели пухчета, рускинята вече е щастлива и доволна. О

става само двамата тенисисти да имат време да му се насладят достатъчно. Миналата седмица звездната двойка запозна феновете си с трудната им задача да изберат елха. Първата ни ракета публикува в профила си във Фейсбук кадри от посещението в склада за елхички в Лос Анджелис. Хасковлията тогава призна, че изборът му не съвпаднал с желанията на неговата половинка.

Призът на Григор Димитров "БГ модна икона 2014" пък вече е в ръцете на майка му. Проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, се срещна с родителите на тенисиста ни Мария и Димитър и те получиха наградата на Гришо за най-елегантен българин.

Мария Димитрова сподели от името на сина си, че това е голямо признание и чест. Тя подчерта сериозното значение, което Григор отдава на външния вид и си спомни, че когато е бил малко момче, й е давал съвети как да изглежда модерна и елегантна.