Старши треньорът на Марек Антон Велков призна пред Sportonline.bg, че предстоящият съперник на дупничани- ЦСКА е непознат за него. Опитният специалист обясни, че „червеите" са с много нови футболисти, които все още не са сработени, но разполагат с добри индивидуални качества. Двата тима ще се изправят един срещу друг в първи двубой от 6-ия кръг на „А" група, а срещата ще се проведе в петък на стадион „Българска армия".

„Това е мач за престиж. Излизаме с идеята да не се излагаме, защото сме набрали положителна инерция и искаме да я запазим. Гледах последните два мача на ЦСКА. Мога да кажа, че това е непознат за мен тим, тъй като има много нови футболисти. По мое мнение те не са напълно сработени още, но имат добри индивидуални качества. Всеки един от тях може да реши даден мач", обясни Велков пред Sportonline.bg.

На въпрос какви са слабите страни на „червените", опитният наставник обяви: За да се видят слабите страни на даден отбор, той трябва да играе разкрепостено и със самочувствие. Срещу Лудогарец ЦСКА бе плах, но знаем, че на „Армията" ще бъде съвсем различно.

„На нас ни е рано за тактически капани. Ще подходим по начина, по който играхме до момента", каза още Велков, относно предстоящата среща в петък.