Знаменосецът на България на ХХХ олимпиада Йордан Йовчев пак развя трибагреника. Славният ни гимнастик, който ще играе финал на халки на 6 август, мощно подкрепяше волейболистите в “Ърлс корт” на мача срещу “кенгурата”.

На трибуните 160-сантиметровият Йовчев и 210-сантиметровият Любо Ганев оформиха най-впечатляващия фенски дует. Директорът на нашия тим се появи със същите дрехи, с които беше и при победите над Великобритания (3:0) и Полша (3:1).

Ганев е обещал на треньора Найден Найденов, че докато бием, няма да сменя екипа, и в трети мач поред се появява с риза и панталон в бежов цвят. Ритуалите в нашия лагер наподобяват тези на футболистите от Мондиал '94, когато България стигна полуфинал и хвърли страната в екстаз.

Мис национален отбор по волейбол Виктория Колева и бившият модел Магдалина Вълчанова отново придаваха и красота на родната агитка. Над хиляда наши сънародници подкрепяха тима при третия ни волейболен удар на олимпиадата. Преди мача българите аплодираха и появата на най-високата дама на родния спорт Стефка Костадинова, която отново подкрепи “високите момчета”.

Утре вечерта България излиза за четвърти двубой, който може да се окаже решаващ за първото място в групата и евентуален по-лек съперник на четвъртфиналите. Противник на родните национали е отбора на Аржентина, а присъствие в залата обеща и олимпийската ни шампионка Тереза Маринова, която ще се възползва от вечерния час и най-после ще гледа националите на живо.