Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е уверен, че отборът ще продължи с доброто си представяне и на „Тича". През седмицата раз-градчани записаха успех с 2:0 над Левски, с който се върнаха на победния път след двете поредни равенства 1:1 с Ботев и Локо Пд.

"Убедил съм се през годините, че гостуванията на Черно море са едни от най-тежките през целия сезон. Трудно се играе на „Тича", определено неприятен стадион. Нека не използваме високопарни фрази, че сме научили урока си от първия мач и тъй нататък. Знаем какво ни чака като обстановка, терен и начин на игра от страна на Черно море. Така че, общо взето, няма с какво да се изненадаме. Те са много добър отбор. Бяха подценявани в началото на плейофите, но се видя, че могат да играят силно и да объркат плановете ти, когато не си максимално концентриран. Имат своите стойности и затова трябва да подходим сериозно. Знаете, че където и да играем, ние излизаме с нагласата да спечелим и да покажем възможно най-добрата продукция. Понякога се получава, понякога не. Но се стараем да се подобряваме. Има какво да се желае, разбира се", обясни специалистът пред „Тема Спорт".

Той добави, че битката за титлата ще се води до самия край на първенството. „Има още доста мачове. Трябва да продължаваме в същия дух и да не се разсейваме. Момчетата са наясно, че ще бъде трудно, но имаме добър аванс. Ще се борим до край. Всичко зависи от нас", завърши Стоев. Специалистът ще може да разчита и на „Тича" на Христо Златински, който игра с леки болки срещу Левски. Той вече е напълно здрав и ще бъде на разположение за сблъсъка.