Най-титулуваният футболист в „А" група - Мирослав Иванов даде специално интервю за Topsport.bg.

Деко говори за своята настояща действителност в Етър, за бъдещите си намерения, свързани с футбола, както и за бившите си отбори Левски и Лудогорец.

Ето какво каза петкратният шампион на България пред медията ни:

„В Левски нещата започват да се нормализират. Отборът беше изпаднал в страхотна криза, но благодарение на новите си ръководители и предприетите от тях действия, вече започва да набира скорост.

Живко и Гаджев вдигнаха доста нивото на отбора с идването си в тима и това е очевидно дори за незапознатите в детайли с футболната игра. За Владо специално мога да потвърдя, че е страхотен футболист. Знам, че е и добър човек, но за феновете това не е от значение. Важното е да показва какво може на терена.

Не мога да си обясня защо в определени моменти през годините запалянковците подхождаха с недоверие към Гаджев. Нямат аргументите за това, според мен. Той винаги се е раздавал максимално на терена и е видимо, че обича клуба.

От мен за Батков никога няма да чуете нещо лошо. Този човек идваше когато трябва в клуба, плащаше ни всичко навреме и никога не ни е занимавал с това откъде и как намира парите.

Винаги действаше единствено и само професионално. Сега виждам, че и с новите собственици на клуба е така, което ме радва".