Треньорът на Монтана Ферарио Спасов коментира жребия за 1/16 финалите за Купата на България, който срещна отбора му с ЦСКА. Феро е бивш наставник на "червените", а интересното е, че той загуби финал в турнира с тях срещу друг тим, който е ръководил - Литекс.

"Дори и когато бях треньор на ЦСКА, пак исках мачовете за Купата на България да бъдат в една среща до самия финал. Така би било по-интересно и по-малките отбори биха имали повече шанс. Наистина ще бъде интересно да се срещнат лидера на „А" група ЦСКА с водача на „Б" група Монтана", каза Ферарио Спасов пред Sportonline.bg.

"За нас е бонус, че срещаме ЦСКА. Нашата цел обаче е да влезем в „А" група. Искам да направя отбор, който да не е боксова круша в елита. Иначе просто няма смисъл да се борим за участие сред първите ни отбори. Нашата цел да играем в „А" група съвсем не означава, че ще излезем да отбием номера срещу ЦСКА. Просто съм реалист и смятам, че отбора на „червените" е фаворит. Но пак повтарям ще ги затрудним докрай", добави той.