Треньорът на Спартак (Варна) Златко Янков говори преди двубоя срещу Левски за Купата на България, който е утре от 16:00 часа.

"Подхождаме сериозно към мача, знаем срещу кой отбор играем, срещу отбора на Левски. Ще направим всичко възможно, подготвени сме. Това, че нямаме точки е в наш минус, теренът също е малко лош, но ще направим всичко възможно, подготвени сме. Надявам се с подкрепата на феновете да направим нещо, дано да дойдат утре и да ни подкрепят. Може крайният резултат да е ясен, но този мач трябва да се изиграе, затова подхождаме сериозно. Излизаме и играем," заяви Янков пред "Дарик".

"Предимствата... По отношение на организацията на играта имаме подобрение. Имаме изпълнители, които имат оплаквания, затова досега качеството на игра не е на ниво. Надявам се утре да са добре, играят контузени, на инжекции. И се надявам феновете да ни подкрепят," добави той.

Очаква ли Янков подценяване от Левски? "Трябва да се надяваме, нормално е, да ни подценят. Това си е за тяхна сметка. На този терен силите се изравняват. Ще направим всичко възможно да бъдем достоен съперник утре."