Бившият капитан на Локомотив (София) Александър Бранеков е постигнал споразумение с ЦСКА и ще премине в клуба.

Бранеков потвърди сам, че ще се завърне на "Армията". Договорът на защитника ще бъде за 2 години.

Заедно с него към тима на "червените" се присъединяват още двама бивши футболсти на Локомотив (София) - Иво Иванов и Преслав Йорданов.

Селекцията на ЦСКА тече с пълна сила и съставът за новия сезон в Югозападната В група вече започва да се изяснява, въпреки че процесът по привличането на футболисти ще продължи поне още две седмици.

Отборът се събира утре в 08:00 часа сутринта на "Армията", като половин час по-късно се очаква да пътува за първия си летен лагер в Тетевен.

"В момента, в който ми се обадиха от ЦСКА, всички други варианти ги отхвърлих", призна по-рано Бранеков, който преди време изригна срещу любимия си клуб, казвайки, че го е срам от случващото се в него.

"Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното наг*зване! Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ!", написа футболистът във "Фейсбук" след мача Ботев - ЦСКА 2:0.