Старши-треньорът на Левски-Антони Здравков говори пред камерите на ТВ 7, по-малко от 72 часа преди голямото дерби на България срещу ЦСКА. „Сухия" не очаква нищо друго освен победа на своите момчета. Бившият наставник на Ботев (Враца) изрази надежди, че „сините" ще се представят на нужното ниво и ще зарадват своите верни фенове.

Подобно на изказването, което даде Стойчо Младенов вчера, Здравков е напълно убеден че за уговорка между ЦСКА и Левски,  не може да става и дума.

Тони увери, че всички футболисти ще бъдат „заразени" с уникалната атмосфера на „Вечното дерби".

„Очакванията са ни единствени. Да излезем на терена,  да се представим добре и да спечелим двубоя", уверено започна Здравков.

„Аз поне не знам до момента за такъв двубой някога в историята на България да се е случвал и не вярвам някога да се случи. Уговорката на Левски-ЦСКА е невъзможна", допълни той.

„Нашите футболисти при всички положения знаят какво представлява двубоя с ЦСКА. Тези, които досега не са играли в този мач, при всички положения ще бъдат „заразени" с атмосферата на това дерби. Това вече се случва още от вчера", завърши „синият" старши-треньор.

Припомняме, че проблемите в лагера на левскарите вече са с един по-малко. Пламен Илиев ще бъде на разположение за срещата, но едва ли ще бъде титуляр с оглед добрата форма на хърватина Горан Блажевич. Днес на „Герена" бе и бившият играч на Левски-Сержиньо Грийн, който дойде да се види със своите стари съотборници.  В момента той играе в кипърския АЕК (Ларнака) под наем от тима на Войводина (Нови Сад).