Левски разгроми с 4:0 Пирин в София. Срещата започна много добре за „сините” и още в 12-ата минута Николай Димитров нахлу отляво и от малък ъгъл центрира в наказателното поле, където Жеан Карлош засече топката в мрежата на гостите за 1:0.

В 32-ата минута главният рефер Станислав Ставров даде дузпа в полза на „сините” за игра с ръка на играч на „орлетата”. Зад коженото кълбо застана Николай Димитров и покачи на 2:0. Минута по-късно се стигна до бой междуи играчите на двата отбора. Той бе предизвикан от Борислав Хазуров, който удари умишлено Веселин Минев в лицето. Главните рефер успя да овладее положението, след което показа директен червен картон на провинилия се футболист.

Босът на Пирин Николай Галчев също реши да напусне стадиона, след като показа негодуванието си с красноречиви жестове и думи от отсъжданията на съдията. В 44-ата минута Зе Суарес навлезе в наказателното поле и с хубав плътен удар направи резултата класически. През втората част феновете на Левски издигнаха два плаката в подкрепа на Георги Петков и Игор Томашич, които по всяка вероятност ще напуснат клуба през лятото. Транспарантите гласяха: „Гошо, продължи, Игоре - остани”.

В 65-ата минута Тасевски навлезе в пеналта на гостите, но бранител на Пирин изчисти топката от краката му, тя обаче попадна в Даниел Боримиров и ветеранът със силен удар направи резултата 4:0. В 71-ата минута Георги Сърмов получи контузия и трябваше да напусне терена. Така „сините” доиграха мача с 10 човека, Сляд като Стоилов бе извършил всичките си смени.