Летният трансферен пазар във водещите първенства на Европа затвори. Димитър Бербатов продължава да бъде без отбор. Българският нападател е свободен агент и може да парафира по всяко време.

Една от най-интересните сделки осъществи немският Байер (Леверкузен), който привлече Хавиер Ернандес - Чичарито от Манчестър Юнайтед. Интер успя да се подсили с Адем Ляич от Рома. Друг италиански клуб - шампионът Ювентус си осигури услугите на опитния полузащитник Ернанес и на Марио Лемина от Олимпик (Марсилия).

ВИЖТЕ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ СЛУХОВЕ И ТРАНСФЕРИ В TOPSPORT.BG:

00:05 Наполи закъсня с няколко минути да внесе подписаните вече договори с Роберто Сориано и Сампдория и така сигурният трансфер пропадна.

23:35 Хачим Мастур ще играе в следващите два сезона с екипа на Малага. Милан даде футболиста под наем на испанския клуб.

23:20 Олимпик (Марсилия) привлече нападателя на Тотнъм Ерик Ламела. Аржентинецът идва като преотстъпен.

23:05 Турският гранд Галатасарай привлече под наем талантливия защитник на Манчестър Сити Джейсън Денайер.

22:55 Опитният футболист на Интер Марко Андреоли премина под наем в испанския Севиля.

22:30 Лацио привлече под наем до края на сезона нападателя на Милан Алесандро Матри.

22:15 Бетис се договори с Фиорентина за опитния атакуващ играч Хоакин Санчес.

22:00 Интер и Рома се споразумяха за размяна на футболисти. Адем Ляич преминава под наем на „Джузепе Меаца", докато защитникът Жуан Жезус се присъединява към тях също като преотстъпен.


21:50 Шампионът на Италия Ювентус привлече в редиците си опитния полузащитник на Интер Ернанес. Бразилският плеймейкър подписа договор с "бианконерите" до 2018 година, като ще печели по 2,7 милиона евро на година.

21:35 Кристиан Дзакардо напуска Милан в посока новака в елита на Италия Карпи. 33-годишният футболист подписа с Карпи за срок от две години.

21:15 Сделката по преминаването на Давид де Хеа на "Сантиаго Бернабеу" е договорена. Условията са изключително добри за досегашния клуб на испанеца. "Червените дяволи" ще получат 29 милиона паунда (40 млн. евро) плюс Кейлор Навас, при положение че договорът на Де Хеа с Манчестър Юнайтед изтичаше след по-малко от 12 месеца.


20:55 Нападателят на португалския гранд Порто Адриан Лопес ще играе под наем във Виляреал. 27-годишният футболист премина успешно медицинските изследвания и финализира трансфера си.

20: 45 Хамбургер привлече крилото на Волфсбург Аарън Хънт. 28-годишният футболист парафира за 3 години с новия си тим.

20:30 Байер (Леверкузен) привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес - Чичарито.

20:10 Сампдория очаква звездата на българския футбол Димитър Бербатов, съобщава „Ла Стампа".

19:45 Интер  взима двама бразилци от Галатасарай. Освен Фелипе Мело, "нерадзурите" привличат и левия защитник Алекс Телес. Според медиите в Турция за първия ще се платят 3,7 милиона евро плюс бонус от 1,5 милиона евро, а за втория се плаща наем на стойност 1,5 милиона евро плюс опция за закупуване на стойност 8,5 милиона евро.

19:40 Интер продължава с отчаяните си опити за поредния балканец- Адем Ляич

19:35 Олимпик (Марсилия) с опит да стабилизира защитата си. Френският гранд привлече бранителя на Порто-Роландо

19:32 Милан се освободи от услугите на Кристиан Дзакардо, който бе пратен под наем в новаците от Карпи.

19:30 Трансферният прозорец в Германия затвори точно преди 30 минути. Новината деня е свързана с Юлиан Дракслер, който официално замени родния си Шалке 04 с Волфсбург.

19:29 В Бундеслигата ври и кипи! Данте официално сложи подписа си под договор за 3 години с Волфсбург. Сделката се оценява на 4 млн. евро

19:12 Новина с марка "А" група. Орлин Старокин бе официално обявен за ново попълнение на Ботев (Пд). Договорът му с "канарчетата" ще бъде за 1 година.

19:00 Аднан Янузай премина в Борусия (Дортмунд)! Белгийският талант ще играе под наем на "Сигнал-Идуна Парк" до края на настоящия сезон. Техничарят е поредният футболист, който през този ден се разделя с Манчестър Юнайтед.

18:30 Фабио Борини е футболист на Съндърланд. Италианецът така и не се пребори за мястото си в Ливърпул и вече за постоянно облича фланелката на „черните котки". Стойността на сделката е 7,75 млн. паунда

18:18 Личният агент на Юлиан Дракслер Роджер Витман потвърди за трансфера на клиента му във Волфсбург. Очаква се официално това да обявят и двата клуба

18:09 Наполи подготвя късна офанзива за юношата на Реал (Мадрид)- Начо

17:55 СПЕКУЛАЦИЯ: Според Canal+ Антони Мартиал в момента е на базата на Ман Юнайтед в Карингтън, където трябва да финализира трансфера си на "Олд Трафорд"

17:51 Отборът на Лацио ще се раздели с дългогодишния си бранител Лорик Цана. Албанецът се завръща в любимата си Лига 1, където ще играе за Нант.

17:47 СПЕКУЛАЦИЯ: Според TVE в споразумението между Реал и Юнайтед за Де Хеа е включен настоящият вратар на "белите" Кейлор Навас, който ще поеме в обратната посока

17:44 Волфсбург не се спира на трансферния пазар! "Вълците" продадоха Аарон Хънт на Хамбургер ШФ за 3 млн. евро и в същото време привлякоха 17-годишния Исмаил Азауи от школата на Тотнъм. Азауи не е свободен агент, а Волфсбург ще плати трансферна компенсация на досегашния му отбор, но сумата за момента не е ясна

17:20 "Марка" гръмна: Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед се разбраха за Де Хеа. Трансферната сума ще е между 30 и 35 милиона евро.

17:00 Ексцентричният бос на Сампдория- Масимо Фереро категорично отрече, че ще продаде звездата си Едер, на който и да е италиански клуб. Припомняме, че фаворит за подписа на тарана бе Интер.

16:44 Рома плати 3 млн. евро за опорния халф на Динамо (Москва)

16:37 Английските медии твърдят, че Емануел Адебайор изненадващо е бил предложен на Манчестър Юнайтед.

16:30 В Серия „А" продължава размяната на футболисти. Поредният, който е готов да смени един гранд с друг, е бразилецът Ернанес. „Пророка" ще трябва да съживява намиращата се в отчайващо състояние халфова линия на „Старата госпожа".

16:26 Нападателят Чарли Остин е на крачка от трансфер с новаците от Борнемут. По този начин отпада възможността Димитър Бербатов да подпише с „черешките"

16:20 Милан е на път да се раздели с един от най-големите си таланти. Хачим Мастур вече преговаря с шефовете на испанския Малага и може заиграе на "Ло Росаледа" като преотстъпен за цели два сезона.

16:16 Ръководството на Реал (Мадрид) опроверга спекулациите свързани с името на Каземиро. Бразилецът остава на "Бернабеу", а също така подписа и нов дългосрочен договор до 2021 година.

16:13 Борусия (Дортмунд) продължава с чистката на футболисти от ерата "Клоп". Следващият набелязан е Кевин Гроскройц, към който сериозен афинитет има Галатасарай.

16:10 Трансферът на българина Георги Миланов в германския Щутгарт по-скоро няма да стане факт. Причината - Щутгарт не може да се раздели с Филип Костич.

16:09 Ръководствата на Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид) са подновили преговорите за трансфера на вратаря Давид Де Хеа при "белите", информира "Марка".

15:40 Интер привлече Филипе Мело от Галатасарай. "Нерадзирите" ще платят на турците 3,5 млн. евро.

15:24 Ръководството на Уест Бромич договори два стойностни трансфера. "Дроздовете" прибраха ненужните в Манчестър Юнайтед - Джони Еванс и Андрес Линдегард.

14:46 Куба Блажчиковски е на път да напусне Борусия (Дортмунд), полякът е на крачка от преминаване в италианския Фиорентина.

14:20 Милан е направил запитване към КПР за халфа Сандро. Полузащитникът получи наскоро нова работна виза и е свободен да играе на Острова, но може да му се наложи да стяга багажа за Милано. 

14:00 Нападателят на Монако Антони Мартиал изглежда все по-близо до Ман Юнайтед. Нападателят получи позволението на френската футболна федерация, да напусне лагера на "петлите" и отлети за Манчестър.

13:14 Кейлор Навас няма никакво желание да напуска Реал (Мадрид). Костариканецът се оказва сериозна пречка за финализирането на сделката с Давид Де Хеа.

13:09 Георги Миланов може да смени клубната си принадлежност. Националът е твърда резерва в ЦСКА (Москва) и местната преса се заговори усилено, че бившият играч на Литекс може да продължи кариерата си в немската Бундеслига.

13:06 Денис Черишев подготвя сензационен трансфер в Ливърпул. Арсенал също с мераци към руснака.

13:00 Борусия (Дортмунд) е в напреднали преговори с Ман Юнайтед за Аднан Янузай. Интерес към белгиеца има още от Евертън, Тотнъм, Марсилия и Валенсия. 

12:25 Байер (Леверкузен) е в напреднали преговори с Ман Юнайтед за Хавиер Ернандес. "Аспирините" са готови да платят за Грахчето 9 млн. паунда. 

12:05 Ливърпул е приел офертата на Съндърланд в размер на 10 млн. паунда за Фабио Борини

11:48 Рома обяви трансфера на полузащитника на Динамо (Москва) Уилям Ванкьор.

11:22 Байерн (Мюнхен) продаде Данте на Волфсбург. Трансферът бе потвърден от двата клуба. 31-годишният играч подписа договор с "вълците" за 3 години. За момента сумата на трансфера не е известна.

11:14 Тотнъм е отправил оферта за играча на Зенит Аксел Витцел. Според информация на "Sky Sports", предложението на "шпорите" към руснаците е в размер на 25 млн. паунда. 

11:00 Халфът на Атлетико (Мадрид) Раул Гарсия официално стана футболист на Атлетик (Билбао). Договорът му е за 2 години.

10:30 Интер и Волфсбург потвърдиха трансфера на Иван Перишич. Халфът е парафирал за 5 години.

10:00 Новакът във Висшата лига Борнемут пожела Димитър Бербатов. Според "Сън", тимът е предложил скромните за българина 20 000 евро седмично, но пък в евентуалния му договор ще има клауза за бонуси.

9:47 ПСЖ е отхвърлил оферта на Челси за Маркиньос. Президентът на парижани бил твърдо против трансфера и споделил пред "сините: "Не се притеснявайте и не наддавайте - Маркиньос не се продава". 

9:15 Според "Daily Mail" Байер (Леверкузен) е подписал с Хавиер Ернандес! Очаква се потвърждение на трансфера!


9:00
Ман Юнайтед е отправил шокираща оферта за нападателя на Монако Антъни Мартиал. Според "Daily Mail", "червените дяволи" са предложили на монегаските 36 млн. паунда.

00:30 Мениджърът на Ман Юнайтед Луис Ван Гаал обяви, че не знае дали Де Хеа ще остане в тима. Очаква се вратарят да премине в Реал.

00:13 Крилото на Челси Виктор Моузес ще се присъедини към Уест Хям под наем до края на сезон