Шефовете на ЦСКА Аляксандър Томов и Александър Тодоров, станали известни с прозвището "Сашетата" излезязоха с поредната си остра декларация срещу бившите собственици на клуба от „Титан АС". Причина за това стана решение на ФИФА. От там постановиха „червените" да платят 500 000 евро на Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня. „Армейците" обявиха, че ще обжалват решението в Арбитражния спортен съд.

Ето и цялата декларация на ЦСКА:

„Решението на Камарата за разрешаване на спорове на ФИФА по случаите Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня срещу ПФК ЦСКА ще бъде обжалвано от ПФК ЦСКА пред Арбитражния спортен съд в Лозана. Обжалването и пледоарията ще се изготви от адвокат Борис Колев в следващите няколко дни. Смятаме, че имаме достатъчно аргументи да спечелим делото, което е водено от същите лица, които фалшифицираха подписа на Гуидо ди Вани.

Същевременно, това е поредният случай от престъпните и некадърни действия на бившите управленци от Титан. Колкото и да плащат на определени медии, техните деяния ще бъдат наказани от историята и феновете. Случаят с Антонио и Тенгариня е фрапиращ, както и много други случаи с такива футболисти и техните агенти, които са подписвали договори без състезателите въобще да са играли за армейския клуб. Състезателят Нилсон Антонио е играл 7 мача, а Бернардо Тенгариня - 6.

Медиите и обществото ще бъдат запознати с най-скандалните случаи от безобразията на лицата И. Иванов и Д. Борисов и тяхното обкръжение. Армейският клуб страда и все още ще страда от скандалните действия на бившите управници.

Жалко е, че компетентните държавни органи продължават да мълчат по въпроса.

Обръщаме се към всички фенове за категорична и масова подкрепа срещу бившите управници за намесата на компетентните държавни органи.

ЦСКА няма да се огъне! ЦСКА побеждава и ще продължава да побеждава!

УС на ПФК ЦСКА АД