Не особено убедителната серия на българския шампион Лудогорец продължава с всичка сила. След като разградчани са без победа, а и без попадение в „А" група от началото на сезона, те не успяха да стигнат до успеха и при домакинството си на сръбския Партизан.

Срещата между двата тима бе първа от програмата на 3-ия предварителен кръг на Шампионската лига, като се игра в Разград и завърши така, както и започна - при резултат 0:0.

Безспорно Лудогорец бе по-настоятелният отбор на терена, но натискът на домакините далеч не бе толкова опасен и категоричен, а положенията пред вратата на съперника не попадаха задължително в графата „100-процентови".

За гостите от Сърбия пък всяка възможност за контрадействия бе добре дошла, като на два пъти състезателите на тима бяха доста близо до отбелязването на гол.

Още в 4-ата минута Шкулетич се оказа сам срещу Стоянов и стреля под ъгъл, но българският страж изби удара му.

В 11-ата минута Марселиньо пропусна за пореден път през сезона, оставен в добра позиция, а малко по-късно и Михаил Александров се отчете с неточен удар.

Почивката дойде след нов пропилян от Марселиньо шанс, а подновяването на играта бе последвано от нов такъв. Футболистът на разградчани отново загатна, че не успява да намери оптималната си форма през настоящия сезон.

През вторите 45 минути Стойчо Стоев пусна в игра Върджил Мисиджан, който определено раздвижи играта на тима, но до гол така и не се стигаше.

Малко преди края Ешпиньо опита да се разпише след специалитета си - свободен удар, но и той несполучи.

Така развръзката на този сблъсък бе оставена за след седмица, на сръбска земя.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА И КОМЕНТАР ПО МИНУТИ ЧЕТЕТЕ ТУК!