Кандидат-шампионът на Англия - Челси бе на крачка от изненадата снощи, като в рутинна проверка срещу уж-скромния Уимбълдън губеше с два гола, но все пак успя да спечели с 3:2. Пълният обрат в срещата обаче далеч не бе най-атрактивното обстоятелство за феновете.

Запалянковците (особено тези на Челси) не спряха да се дивят на изключително "непобиращият" се в каквито и да било футболни норми нападател на домакините - Адебайо Акинфенва.

По първоначални впечатления състезателят, който е роден в Лондон, но е с африкански корени, надвишаваше не само 90-те, но почти сигурно и 100-те килограма, като сам се похвали пред медиите, че "бута 180 кг от лежанка".

Колегите му пък довериха, че голаджията, който разполага със 130 попадения в кариерата си до момента почти не излиза от фитнеса, а хапва повече от стабилно и то в продължение на поне 35 минути - 3 пъти на ден.

Какво бъдеще очаква нападателя в настоящия му състав - предстои да разберем. Едно е сигурно - разходите на клуба на различни фирмени партита и гала вечери ще бъдат сериозно завишени...