Малкият син на Петър Курдов - Наско, отива на проби в Тотнъм. Нападателят, който е роден на 28 септември 1988 г., ще изкара десетдневни тестове в дублиращия състав на "шпорите". Ако бъде одобрен ще подпише 5 годишен договор с клуба.

Атанас Курдов е твърд титуляр в юношите старша възраст на Левски и има записани приятелски мачове за представителния тим.

Капитанът на юношите на ЦСКА (родени през 1990 г.) Росен Колев и връстникът му от Славия Ради Василев пък от няколко дни тренират в юношеската академия на друг английски клуб - Рединг.

Левски с лекота победи Славия с 3:0 в най - старото столично дерби. В герой се превърна французинът Седрик Бардон, който записа хеттрик. "Белите" не показаха стойностен футбол и след провала отново се заговори, че наставникът Альоша Андонов ще бъде уволнен. Според непотвърдена информация президентът на клуба Венцеслав Стефанов щял да започне преговори със сръбски треньор. Носят се слухове, че Ратко Достанич може да се завърне на "Овча купел". Друга мълва пък гласи, че ставало въпрос за наставник, ръководил преди време босненски отбор.