Има го шанса за класиране на бараж, след утрешния мач ще се види дали той ще е по-голям или по-малък", заяви Ивайло Петев на пресконференцията преди мача на България с Норвегия.

Никой не е застрахован от контузии, поради тази причина имаме 25 футболисти, това е шанс да се изяви нов човек. Надявам се, всички наши играчи, които ще участват в двубоя се надявам да се представят на ниво и да изпозват своя шанс", продължи Петев.

"Има още една тренировка, до голяма степен имам яснота за състава, но нека мине и последната тренировка, стартовите 11 ще бъдат определени на разбора преди мача", отговори селекционерът на въпрос дали е наясно със стартовия състав на "трикольорите".
"Валери Божинов и Николай Михайлов вероятно няма да вземат участие в утрешната среща, надявам се другите футболисти да са готови за двубоя", коментира Петев.

"Божидар Митрев ще се присъедини към лагера на националния отбор. Всеки един футболист е важен за националния отбор. Който играе на мястото на Гаджев ще се надявам да не проличи липсата му", допълни той.

"Мачът е с огромен залог. Няма напрежение, но залогът е доста голям, от него зависи дали ще ни се увеличат шансовете за плейофа. Норвегия разполага с балансиран тим, трудно е да се играе срещу тях, дано не отбележат попадение", продължи той.

"Колкото е възможно повече хора да дойдат на мача да подкрепят отбора, ние имаме нужда от тяхната подкрепа. не мисля, че те ще изневерят на стила си, важното е ние как ще им противодействаме", завърши Петев.