Най-популярната ММА организация в България - TWINS MMA започва годината повече от подобаващо, като ще зарадва феновете на смесените бойни изкуства в страната с 9-ата си поредна гала вечер!

Това ще се случи на фаталния 13-и март, от 20:00 часа, когато традиционната арена за провеждането на битките на мениджърска агенция TWINS MMA - столичната зала "Христо Ботев" ще приеме сблъсъците от първата за годината надпревара.

Тя трябваше да започне повече от емоционално и атрактивно, като на ринга един срещу друг, в категория до 77 килограма, щяха да се изправят Бранко Бабaчев и Александър Илиев.

За съжаление обаче организаторите информираха, че това няма да се случи, тъй като Илиев се е контузил, броени дни преди събитието.


На предишната гала вечер през декември, сблъсъкът между Бабачев и Илиев беше един от най-оспорваните в българския ММА, като се стигна до прецедент - съдийско решение за равенство между бойците.

Бранко ще трябва да почака до следващата бойна вечер на промоутъра.

Срещи до момента на "TWINS MMA 9":

Тодор Тодоров срещу Борис Балев (категория до 66кг)
Тихомир Благовестов срещу Пламен Бъчваров (до 70кг)

Росен Димитров срещу противник от Дагестан (до 77кг)
Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков (до 70кг)
Денис Давидков срещу Цветелин Гергинов (до 77кг)

В Topsport.bg очаквайте всички подробности около предстоящата гала вечер, както и всяка следваща потвърдена среща от TWINS MMA 9!