Дните на Милен Радуканов в Ботев като че ли са преброени. Ръководството на "канарчетата" вече е започнало преговори с нов треньор, който да поеме тима в най-скоро време, пише "Тема спорт".

Лично административният директор на клуба Костадин Костадинов е имал разговор с треньора на Черноморец (Поморие) Неделчо Матушев. Интересен факт е, че Матушев бе начело на вечния враг Локомотив (Пд) през миналия сезон. Oферти към наставника на черноморци имаше и от Ботев (Враца) и Монтана през зимата, но тогава той предпочете да остане в Поморие.

Сега обаче Матушев е дал принципното си съгласие да поеме Ботев (Пловдив). Единственото притеснение на този етап е да няма негативни реакции от страна на феновете, именно зарази престоя на наставника при вечния враг Локомотив. Иначе пред Милен Радуканов е поставн ултиматум за задължителна победа над лидера Етър. Само успех в Търново ще запази шансовете на "канарчетата" за първото място и промоция в "А" група. Дори и да вземе трите точки обаче, това не е гаранция, че бившият наставник на ЦСКА ще остане начело на Ботев.

Още след издънката с Несебър, феновете не скриха гнева си към него и дори го замеряха с бутилки и поискаха оставката му. Сред вариантите за нов наставник на Ботев се спрягат имената още на Вили Вуцов и Николай Киров - Белия. Желанието на привържениците обаче е да се използва лицензът на Белия, като в същото време реално отборът да се води от настоящият помощник-треньор Костадин Видолов.