Старши треньорът на Черноморец-Поморие Петър Хубчев констатира, че зимната селекция е приключила. Втородивизионният тим привлече на полусезона 7 нови попълнения и се раздели със също толкова футболисти.

Край морето дойдоха Георги Чакъров от Левски, Емил Копаранов и Тодорин Димитров от Етър, Станимир Митев от Несебър, Антон Иванов от Сливен, Крум Стоянов и Живко Петков от юношеската школа на Черноморец-Бургас. "Вероятността да вземем други нови попълнения е много малка", заяви Хубчев.

В хода на подготовката Копаранов и Венелин Филипов бяха привикани при „акулите" и мениджърът Красимир Балъков ги взе на лагера в Анталия. След завръщането от турския курорт ще стане ясно дали двамата ще играят през пролетта за Черноморец-Бургас или ще се завърнат в Поморие.

Тази седмица петите в есенното класиране на Източна „Б" група са на лагер в гранд-хотел „Поморие" и тренират двуразово на своя стадион. Освен Копаранов и Филипов, от наличния потенциал липсват ангажираните с младежкия национален отбор на турнира „Албена къп" Мирослав Коев и Георги Костадинов, както и невъзстановеният от вирусно заболяване Костадин Велков.

Поморийските „акули" излизат от лагерната обстановка след контролата на 13 февруари от 14 ч срещу гостуващия Несебър.