Наглите собственици на ЦСКА не само товарят феновете си със скъпи билети, но са решили да бръкнат в джоба им по още един начин. Това пише в днешния брой на в. "Меридиан Мач". Според изданието, това ще се случи на сбирката на Сектор "Г" на 4 октомври от 10 часа.

Ето още от вестника:

"Според официалната теза на хората около скандалния Гриша Ганчев целта е да се обединят усилията на привърженици и ръководство в спасяването на клуба. Истинското намерение на шефовете обаче било с куп примамливи инициативи да съберат парите на феновете.

Планът включвал кампания за набиране на средства за погасяване на безбройните дългове, които по различни информации са над 35 милиона лева. Въпреки че Ганчев обеща да оздрави дружеството, като започне да плаща задълженията, на този етап той не е платил нито стотинка.

Очаква се до десетина дни да стартира процедура по обявяване в несъстоятелност и синдик ще определи, какво трябва да плати ЦСКА. Най-вероятно ще бъдат плащани суми единствено по дълга към НАП, който е в размер на близо 12 милиона лева".