Треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че би предпочел Владимир Гаджев и Живко Миланов да останат в клуба и пре пролетта. Двамата се завърнаха на "Герена" през този сезон, но имат обещанието да бъдат пуснати през зимата, ако си намерят отбори в чужбина. Наставникът също така сподели, че не очаква Антонио Аниете да облече отново синята фланелка, каквито спекулации се въртят из медиите напоследък.

"През зимата ще опитаме да вземем най-подходящите футболисти, които да помогнат на отбора. Имаме нужда от още дълбочина в състава. При 1-2 контузени или наказани, отборът започва да изпитва трудности, защото нямаме достатъчно играчи. Търсим не само офанзивни футболисти, но и такива в защитен план. Набелязали сме няколко играчи, но трябва да видим как ще се развият нещата. Трябва да разберем и какво ще стане с Владимир Гаджев и Живко Миланов. Надявам се те да останат в отбора, но това зависи основно от тях", заяви Стоев пред "Диема спорт".

Относно възможността за завръщане на Аниете той допълни: "Не знам дали това отговаря на истината. Доколкото ми е известно, той подписа договор през август, който едва ли е само за 3 месеца. Аниете е футболист, който е свързан с Левски и обича клуба и това е добра предпоставка, ако реши да се върне, но за мен това е по-скоро химера, отколкото реалност".