Спортният директор на Левски- Георги Иванов -Гонзо бе гост в предаването "А" група Токшоу" по Диема Спорт и дискутира темата за предстоящия финал между Левски и Черно море в турнира за Купата на България.

"Убеден съм, че Черно море също ще иска да победи, така че ще стане интересен мач. Трето, мога да кажа, че се радвам, че и двата отбора са на финал. Все пак изкарах година и половина там супер. Имаше уважение от всички хора и аз към тях. Така, че ще се срещнат два отбора, на които аз симпатизирам много, но предпочитам Левски да спечели с цялото си сърце."

Дали може нещо да се скрие до финала за Купата, Иванов отговори: "Трябва да питате Стойчо Стоев. Този мач за първенство, особено за втората шестица, няма такъв заряд. Нормално е и двата отбора да искат да победят, защото манталитета на клуба е такъв и ръководството, и футболистите винаги се опитват да играят за победа. Ще стане интересен мач на 9-и май."

Попитан с какво Левски надделя над Лудогорец, Георги Иванов заяви: "Срещнахме един наистина силен, добър отбор. Това го показаха в последните четири години. В крайна сметка ние бяхме, както Боян Йоргачевич каза - една душа. Целият отбор игра като един човек. Всеки един помагаше на другия. Не смятам, че това беше най-добрият мач на Левски. Левски изигра и други мачове, които бяха по-добри. Все пак това е във втората шестица и хората малко подценяват тези мачове. Със себераздаване, с подкрепата на публиката и добрата работа на треньорския екип смятам, че постигнахме една добра победа."

Какво е желанието на Левски за финала за Купата на България срещу Черно море, спортният директор на "сините" сподели: "Най-важното за нашия отбор е първо теренът да е добър, за да може да стане добър мач. Не случайно казвам няколко пъти, че за да има добра игра, трябва да има добър терен и хубава топка, а от там вече са качествата на играчите. Предвид това, че говорим за терена е нормално да искаме Стара Загора. Вече футболната лига ще прецени, доколко съоръжението в Стара Загора е подходящо за такъв финал. Полицията дали ще може да се справи с опазването на мача, защото знаем, че там се срещат три агитки и ще бъде доста трудно. А и смятам, че самият стадион не е пригоден за такъв голям мач. Бургас като вариант е добър, защото стадионът е по-хубав, чисто футболно. Но пък е по-близо до Варна, а нашите фенове трябва да пътуват близо 400 километра, докато тези на Черно море - 100."