Левски е близо до румънския национал Константин Лазар, научи „Меридиан Мач". 33-годишният вътрешен халф е бил предложен на спортния директор Георги Иванов. Играчът, който има 32 мача за националния отбор на родината си, е оил титуляр в ПАОК през последните три сезона. Преди това Константин е и истинска звезда и капитан на родния си Рапид (Букурещ).

Лазар се слави като непримирим биткаджия в средата на терена, а тъкмо от такъв играч има нужда Левски от отказването на Даниел Боримиров насам.

Константин Лазар не е препоръчан на „сините" от Димитър Димитров и няма да идва на проби. Ако на „Герена" го одобрят, той ще дойде, за да подпише директно договор с клуба.

Притесненията в Левски са относно напредналата възраст на Константин Лазар, която го превръща във временно решение. Иначе „сините" не се съмняват в класата на халфа и знаят, че той ще свърши работа до края на сезона.

Очаква се днес или утре да стане ясно дали Константин Лазер ще облече фланелката на Левски. Самият играч има огромно желание да играе при „сините", а отделно от това е съгласен на финансовите условия, който му предлагат на „Герена". Към днешна дата шансът трансферът да се осъществи е малко над 50 процента.