Изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че все още не е наясно кога точно ще бъде открит новият сектор на стадиона в Разг­рад. Изграждането на трибуната, която ще носи име­то на Козмин Моци, бе за­почнато през септември. По план тя трябва да бъде завършена до средата на февруари. Според информация на "Тема Спорт" първи­ят мач, на който секторът ще може да приеме публи­ка, ще е домакинството на Левски. То е на 7 март.

"Строителството върви много добре. В периода, който беше между лагери­те, не ми остана време, за да отида да инспектирам докъде са стигнали нещата. В момента времето пред­разполага да бъде изгражда­на трибуната, и то с доста добри темпове. Все още не мога да се наема да кажа ко­га ще се финализира стро­ежът. Искам първо да разго­варям със строителите, ко­ето ще се случи в скоро вре­ме. След това ще мога да дам повече информация. Но сме доволни как протичат процесите до момента", обясни Ангел Петричев пред "Тема Спорт".

Той посочи, че тимът се подготвя на добро ниво.

"Мисля, че първият лагер в Турция бе ползотворен. Свършихме добра работа. Имах разговори с Георги Дерменджиев, а и бях близо до отбора, така че съм до­волен. В контролите също показахме добри неща. Надявам се и лагерът в Испа­ния да бъде на добро ниво. От организационна гледна точка сме направили всич­ко необходимо играчите да се чувстват комфортно, да тренират на качестве­ни терени и да срещнат силни тимове", каза още шефът.