Феновете на Славия от фракцията "Бойс София", подкрепиха запалянковците на Локомотив (София) в битката им срещу Кирил Льосков и Петър Касев - твърдящи, че са собственици на столичните железничари.


Ето какво пишат "белите" фенове:

След разигралите се циркове вчера на мача за Купата на България между Локо (София) и Септември (София), Ние Бойс София искаме да окажем пълна подкрепа на феновете на Локо в борбата им против поредните анонимници опитващи се да съсипят отбор от София с традиции и почти 90 годишна история в българския не само футбол, но и спорт.

Как едни такива "бизнесмени" се появяват от нищото и вече тръгнаха да закриват клуб дал толкова много? Още по-лошото е, че това го допускат хората от БФС начело с Борислав Михайлов. На никой не му пука за случващото се, ДОКОГА? Кога ще имаме нормален футбол и въобще спорт в България, когато се допускат такива АНОНИМНИЦИ да управляват клубовете?

Трябва ли всички фенове да се съберем и да решим този проблем както ние си знаем, за да може най-накрая да започне да се случи нещо хубаво за спорта, за децата, за феновете???

Знаем, че с една декларация няма да стане, но искаме да покажем, че въпреки различията ни като фенове, преди всичко трябва да сме хора и да мислим какво добро може да се направи, а не как да се затрие нещо с лека ръка.

С уважение : Бойс София 191312