Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отново заяви намерението неговия отбор да се бори за второто място в групата. Според бизнесмена обаче, това не е негова заповед, а колективна цел на отбора.

„Тази важни мачове вече ни станаха ежедневие и едва ли има предстартови трески и емоции. Момчетата ми се сториха максимално концентрирани и да се надяваме, че ще се представят добре. Не виждам защо да е заповед второто място, това си е цел на клуб а и отбора", заяви със самочувствие Домусчиев пред „Дарик".

„Ако играем в първенството и в евротурнирите просто за участие и за масовост, по-добре да не го правим. Ние сме професионален футболен клуб и за нас всяка победа носи точки, носи пари, носи имидж и радва феновете, така че няма лошо да мечтаем. Докъде ще стигнем ще видим накрая, но ако не стигнем където искаме, догодина трябва да направим нещо, за да го постигнем. Без цели не играем, ние винаги имаме някакви цели. Дали ще е догодина, след три или след пет... Преди две години ние казахме, че рано или късно ще влезем в групите на Шампионска лига", посочи бизнесменът.

„Затова излизаме за победа срещу Базел. Знам, че момчетата имат сили и дано този път късметът да не ни изневери. Времето е хубаво, в приповдигнато настроение съм, дано това се придаде и на играчите", призна шефът на разградчани.

„Нямам представа какво се е случвало в БФС, не бях в България близо 10 дена. Ако ЦСКА е в нашето положение и играе в евротурнирите, ще среща разбиране от наша страна, а не само да правим интриги и мръсотии. Имаме 5-6 мача в рамките на 20 дена и това го няма никъде по света. Нормално е ние да искаме промени и Берое доколкото знам са проявили разбиране”, коментира Домусчиев обвиненията на ЦСКА, че БФС обслужва интересите на Лудогорец.