Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА и главен акционер в клуба - Александър Томов, говори за случващото се при "червените". Той е категоричен, че нява различия с треньора Стойчо Младенов и няма забрана "армейците" да правят трансфери. Както е известно, има възможност ЦСКА да не извършва сделки за следващите два трансферни прозореца заради спечелено дело от страна на бившите играчи Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня.

"Няма забрана, има едно дело заведено от лице, което беше хванато с фалшив подпис. Това е известният случай с Ди Вани. Сега става дума за същото лице заедно с Тенгариня и Нилсон Антонио. Обжалваме това дело и се надяваме да го спечелим. Имаше грешки в някои медии, това е решение на камарата по споровете, а не е съдебно решение. Тази камара е постановила, че трябва да се плати на тези двама футболисти. Това ще се обжалва и ще се гледа в съда. Не знам от 60 колко дела останаха", каза Александър Томов.

"Аз нямам никакви различия със Стойчо Младенов. Ние просто не искаме в момента да вдигаме нос, не искаме никой да стига до някаква еуфория. Поставяме въпроса по друг начин. Миналата година никой не вярваше, че ще сме в първата седмица. Сега никой не ни повярва, че сме направили мащабна селекция, аз твърдя това. От тук нататък ние съзнаваме едно, всяка еуфория е излишна. Да обявяваме нещо сега, не искаме, искаме труд и възмъжаване", добави той.